About

Inscriere
Programul Dance Motion de adreseaza tuturor balerinilor si dansatorilor care studiaza arta coregrafica in institutii publice sau private. Nivelul de pregatire al copiilor este stabilit in functie de intensitatea orelor de pregatire si al anilor de studiu cat si nivelul institutiilor din care provin.

Programul se adreseaza tinetrilor balerini-dansatori cu varsta cuprinsa intre 10-18 ani.
Data limita a inscrieri este Joi 27 august 2020 si plata integrala se va efectua pana la data de 27 august 2020. In urma listelor de inscrieri se va organiza un program pe zile si nivele care va fi trimis tuturor participantilor sau scolilor participante.

Inscrierile sunt deschise si locurilor oferite in cadrul programului sunt disponibile pana la ocuparea lor. Este suficient sa va anuntati participarea la workshop la numarul de telefon +40761949460 Geanina sau pe adresa de mail dancemotionprogram@gmail.com

Grupele de varsta sunt: 10-14 ani si 14-18

Obligatii participantilor
Regulamentul implica respectarea datelor limite, asigurarea vestimentatiei corecte pentru fiecare program in parte, prezenta si respectarea programului. In momentul achitarii taxei, va asumati pe propria raspundere ca participantul nu sufera de boli cardio respiratorii, epilepsie sau alte complicatii medicale. Participantul isi da dreptul pentru publicare fotografiilor sau video-urilor, pe conturile media ale „Dance Motion”. Astfel incat imaginile folosite se pot utiliza pentru promovarea urmatoarelor evenimente.

Drepturile participantilor
Participantii dispun de spatii propice pentru desfasurarea cursurilor. Profesionalism si implicare maxima din partea organizatorilor si al profesorilor/coregrafilor.
In fiecare zi acestia vor primi o masa de pranz in pauza dintre cursuri.
La sfarsitul programului, participantii primesc certificate care atesta participarea in cadrul programului si invitatii in cadrul concursurilor nationale sau internationale.

Program

  • 12 ore -Studii balet(bara, mijloc, sarituri si poante)
  • 6 ore-Gimnastica/Pilates
  • 6 ore-Dans Contemporan
  • 2 ore -Dans de Caracter 2 ora -Jazz
  • 2 ore -Dans Irlandez
  • 2 ore -Dans Popular
  • 2 ore -Floor Barre/Therraband
  • Sedinta foto care include poze profesioniste pentru fiecare participant in parte cu tinute personale din solo-uri, grupuri sau studii.