Program Dance Motion X

IN CURAND…

Sedinta foto care include poze profesioniste pentru fiecare participant in parte cu tinute personale din solo-uri, grupuri sau studii.

Drepturile participantilor

Participantii dispun de spatii propice pentru desfasurarea cursurilor. Profesionalism si implicare maxima din partea organizatorilor si al profesorilor/coregrafilor.
In fiecare zi acestia vor primi o masa de pranz in pauza dintre cursuri.
La sfarsitul programului, participantii primesc certificate care atesta participarea in cadrul programului si invitatii in cadrul concursurilor nationale sau internationale.

Obligatiile participantilor

Regulamentul implica respectarea datelor limite, asigurarea vestimentatiei corecte pentru fiecare program in parte, prezenta si respectarea programului. In momentul achitarii taxei, va asumati pe propria raspundere ca participantul nu sufera de boli cardio respiratorii, epilepsie sau alte complicatii medicale. Participantul isi da dreptul pentru publicare fotografiilor sau video-urilor, pe conturile media ale „Dance Motion”.

Programul Dance Motion se adreseaza tuturor balerinilor si dansatorilor care studiaza arta coregrafica in institutii publice sau private, cu varste intre 10 si 18 ani.